Graag stellen wij ons team aan u voor

Oorspronkelijk opgericht vanuit de behoefte van expats om hun post uit Nederland ook in het buitenland te kunnen ontvangen, verzorgt ons team inmiddels sinds vele jaren de post voor honderden particuliere en zakelijke klanten. Van het verzamelen en doorsturen van post tot het scannen of bewaren van post. Wij nemen zelfs een deel van of de volledige postkamer functie over van grote en kleine ondernemingen. PostboxNL is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in dit vakgebied.

Met de steeds minder wordende hoeveelheid fysieke post als gevolg van de digitalisering, worden wij meer en meer gevonden als kostenbesparend alternatief voor de traditionele postbus. MBK ondernemers, ZZP’ers, verenigingen en organisaties die een zakelijk alternatief postadres naar buiten willen communiceren maken veelvuldig gebruik van onze dienstverlening. Met een compact en toegewijd team verzorgen wij dagelijks met buitengewone zorgvuldigheid de post van onze klanten.

Suzanna

Suzanna

Na haar studie aan de Haagse Hogeschool op de opleiding Beleid, Bestuur en Management is zij aan de slag gegaan als zelfstandig recruiter. Samen met Peter en Ron heeft zij PostboxNL tot een succes weten uit te bouwen. Suzana is verantwoordelijk voor de verschillende marketing en communicatie activiteiten en de invulling van de website.

Ons team PostboxNL - Ron

Ron

Als salesmanager onderhoudt Ron het contact met zowel particuliere als zakelijke klanten van PostboxNL. Ook de social media activiteiten op Twitter, Facebook en LinkedIn worden door hem verzorgd. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer begeleidt hij het team in groei, visie en internationale uitbreiding.

Ons team PostboxNL - Peter

Peter

Op 14-jarige leeftijd is hij begonnen als postbezorger bij de (destijds) PTT en later groeide hij door naar de functie voorman en groepsleider. Peter is dagelijks als zelfstandig franchisenemer van PostboxNL werkzaam op de vestiging in Leidschendam. Uitermate zorgvuldig verwerkt hij dagelijks de grote hoeveelheid fysieke post en dit doet hij nog steeds met veel plezier.

Christiaan

Christiaan

Als tweedejaars hbo-ICT student is Christiaan verantwoordelijk voor de Social Media, biedt hij administratieve ondersteuning en geeft hij advies op het gebied van informatiebeveiliging. Met zijn eerdere helpdesk ervaring bij Bax Music onderhoudt hij ook het contact met klanten en staat nieuwe klanten te woord voor PostboxNL. Naar de toekomst zal hij meer taken van Peter en Ron overnemen.

De waardering van www.postboxnl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 67 reviews.